Nopean toimituksen autot

Listauksessa näkyy nopean toimituksen autojemme reaaliaikainen valikoima. Autojen varustelua voi täydentää Suomessa jälkiasennettavilla lisävarusteilla ja tarvikkeilla. Huomaa, että kuvat ovat mallien yleiskuvia - kaikista autoyksilöistä varusteineen ei välttämättä ole kuvaa saatavilla.

DACIA Sandero Stepway TCe 90 aut Expression
Huom! Yleiskuva. Valitsemasi auton varustelutaso saattaa poiketa kuvan autosta.
DACIA Sandero Stepway TCe 90 aut Expression
Takaisin listaukseen
Hinta alkaen 23 032,910 eur (sisältää ALV:n, toimituskulut ja autoveron)
Hinta ilman autoveroa
18 948,620 €
Varusteet ilman autoveroa
550,000 €
Arvioitu autovero mallin CO2 päästöillä*
2 934,290 €
Kokonaishintaan sisältyy arvonlisäveroa
3 773,930 €
Toimituskulut
600,000 €
* Autoveron lopullinen määrä riippuu ajoneuvoyksilön CO2 päästöistä. Lisävarusteet vaikuttavat auton päästöihin nostaen autoveroa ja näin ollen varusteet vaikuttavat lopulliseen hintaan.
Varusteet
Atacama oranssi met, Oranssi (Metalliväri)
634 €
tumma sisustus
0 €
Suomi-asetukset
0 €
Arvioitu toimitusaika: 14 päivää

Dacia Sandero Stepway on iloinen vastalause tylsille, kalliille ja keskinkertaisille autoille. Sen tyyli, ajettavuus, käytännöllinen varustelu ja maasturiluokan 201 mm maavara muuttavat käsityksesi siitä, mitä järkihintaiselta autolta saa vaatia. Turboahdettu 90-hevosvoimainen bensiinimoottori on polttoainetaloudellinen ja sähköisesti tehostettu ohjaus tekee ajamisesta helppoa ja mukavaa. LED-ajovalot ovat tehokkaat ja varustelu on kattava: vakiona on mm. ESC-ajovakaudenhallinta, ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Järjestelmät ja toiminnot ovat helppokäyttöisiä ja toimivat suomen kielellä. Sandero Stepwayn Comfort-varustetasolla vakiona on myös monitoimikattokaiteet, jotka voit käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi. Enää ei tarvitse hakea taakkatelineitä varaston uumenista tai miettiä, missä niitä säilytät silloin, kun ne eivät ole käytössä!

Tarkista renkaiden energiamerkinnät tästä

Takaisin listaukseen
Lainalaskuri
6v
Kuukausittainen maksuerä vahvistuu lopullisesti luottopäätöksellä ja saattaa poiketa hieman laskurissa näkyvästä summasta.
Kuukausierä:
Kokonaiskustannus:
Erien määrä:
  • Lainan määrä: 23 032,910 €
  • Korko: 2,900%
  • Käsittelymaksu: 14,000 €/kk
  • Perustamismaksu: 345,000 €
  • Toimituskulut: 600,000 €